Trapézlemez

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Homlokzatok, térelhatároló falak, tetők, kapuk és kerítések. Hideg raktárak, ipari, állattartó és mezőgazdasági épületek, garázsok, színek valamint tárolók, előtetők vagy a házunk újra fedése.
Felsorolni is nehéz, mi mindenre nyújthatnak megoldást a trapézlemezek.
Megbízhat bennünk, immáron több, mint 20 éves, kiemelkedő szakmai tapasztalatra tettünk szert a lemezkereskedelem területén.

HOGYAN VÁLASSZUNK MEGFELELŐ TRAPÉZLEMEZT?

Az igényekre legtöbbször az ügyfeleinkkel közösen találunk megoldást. Azonban a trapézlemezek kiválasztása során, olykor nem elegendő megjelenésben megfelelni a követelményeknek. A lemez “erősségét” növelni lehet a lemez vastagságának, vagy a profil magasságának növelésével. Utóbbi eset azért figyelemre méltó lehetőség, mert a trapézminta nagyságát növelve, esetenként elkerülhető a lemez vastagságának növelése – így a drágább anyag szükségessége – és lehetőség adódik a tetőszerkezet szelemenjeinek ritkítására, ezzel tovább csökkentve a szerkezet bekerülési költségeit.

GYÁRTÁSI ÉS SZERELÉSI SAJÁTOSSÁGOK

Nincsenek mennyiségi korlátozások. Ha szükséges, akár egy táblát is vásárolhat.
Hosszában 20 cm-től, akár 13,5m feletti táblaméretig elkészítjük a lemezeket.
Minden  trapézlemez hosszában is toldható, egymásba forgatható, a keletkezett hulló része újra felhasználható.
Célszerű a lemezek egymásba illesztését, a területre jellemző szél irányával szemben sorolva végezni, hogy a szél ne kapjon az elkészített lemez felület alá.

T8-AS

T20/1120-AS

T20/1160-AS

T38-AS

T45-ÖS

T50-ES

NEM TALÁLJA A MEGFELELŐT? KÉRJE SEGÍTSÉGÜNKET: