TERMÉKEK

Cikkszám: T201120TRAPEZ Kategória:

T20/1120 TRAPÉZLEMEZ

Lemezvastagságok:
– 0,4mm vastag: 1 oldalon PE bevonattal,
– 0,45mm vastag: 1 vagy 2 oldalon festett PE bevonattal,
– 0,45mm vastag: 1 vagy 2 oldalon anyagmintás Printech PE bevonattal
(S220 GD+Z)

Poliészter (PE) bevonat:
Közép-Euróban általános felhasználást tesz lehetővé kül- és beltérre egyaránt. Városi és enyhe ipari környezetben tökéletesen alkalmazható.
Színoldali bevonat vastagsága 25 μm.

“Anyagmintás” PE bevonat:
Esztétikus, általános jellegű felhasználást tesz lehetővé kül- és beltéren egyaránt. Különleges eljárással, a mintát a lemezre nyomtatva és azt többszörös lakréteggel borítva (Printech process) készített acéllemez.
Színoldali bevonat vastagsága: 35 μm

(1 vásárlói értékelés)

A színminták tájékoztató jellegűek. Monitoronként és nyomtatásonként eltérhetnek a valódi lemezek színétől. Kérjük a rendelés leadása előtt tájékozódjanak személyesen a termékek színeit illetőleg!

T20/1120 TRAPÉZLEMEZEK TECHNIKAI ADATAI:

Bordamagasság 20 mm
Teljes szélesség 1 120 mm
Hasznos takarás 1 180 mm
Hosszúság Igény szerint 0.2 – 13.5 m között
Lemezvastagság 0,4 – 0,45 mm

STANDARD PE BEVONATÚ LEMEZEINK FELÜLETI RÉTEGRENDJE:

ANTIKONDENZÁLÁS

A lemeztetők sajátos tulajdonsága, hogy a külső hőmérséklet csökkenésével a lemez is gyorsan hűlni kezd. Ha a tetőszerkezeten belül a levegő melegebb, a relatív páratartalom magasabb, akkor a nedvesség lecsapódik a hidegebb lemez belső felületén (kondenzvíz). A kicsapódott pára a felületről visszacseppenhet, ezzel károsítva a lemeztető alatt tárolt értékeinket, vagy akár magát a tetőszerkezetet is. Természetesen van megoldásunk. Az antikondenzációs filc megakadályozza a nedvesség kicsapódásából származó csepegést. A filc nedvszívó közege megelőzi a vízcseppek kialakulását, majd ha a kedvezőtlen körülmények megszűnnek, a magába zárt víz egyszerűen kiszárad a filc felületéről.

Termék leírása

A T20-as trapézlemezek a legtöbbet eladott lemeztermékek. Mintázata és évtizedes múltja miatt, mára beivódott a köztudatba. Tetőre és oldalfalra egyaránt szép és tartós megoldás. Alacsony bordázata miatt kis felületen is látványos burkoló anyag. A T20/1120 trapézlemezek csatlakozását klasszikus vízorr elhagyásával készítjük, így a lemez mindkét oldalán esztétikus fedést formálhatunk. Ezt a típusú lemezkialakítást ajánljuk oldalfalakhoz és kerítésekhez. 

Egyéb információk

TRAPÉZLEMEZEK SAJÁTOSSÁGAI

Elszántan törekszünk rá, hogy Ön is elégedett ügyfelünk legyen. Korlátainkat épp ezért nem jószándékunk, hanem gyakran a gyártási sajátosságok határozzák meg. A trapézlemezeket 1250mm széles acéllemez tekercsekből, hidegen hengerelve gyártják. Az alapanyag szélessége eredendően meghatározza a trapézlemez teljes szélességét a megmunkálás után. A gyártás sajátossága, hogy széltében teljes táblák előállítására képes.

A felhasznált lemezek szerkezeti acélok. Ezek a speciális ötvözetek teszik lehetővé a vékony lemezek használatát, ugyanakkor a profil kiválasztása is nagyban befolyásolja a lemez állékonyságát, alátámasztási igényét. Ezért van az, hogy bizonyos trapézlemzek gyártási hosszai korlátozottak és alátámasztási igényük eltérő.

1 review for T20/1120 TRAPÉZLEMEZ

 1. Cselényi László

  Üdvözlöm. 36 m2 trapézlemezt szeretnék vásárolni meggypiros szinben. Nem találtam ajánlatkérési lehetőséget azért ide írtam. Cselényi László

  • admin

   Tisztelt Cselényi László!

   Köszönjük, hogy minket választott! Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a weboldaldalunk jelenleg fejlesztés alatt áll, ezért nem
   elérhető az árajánlatkérés funkció.

   Kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársunkkal a Kapcsolat menüpontban.

   Üdvözlettel:
   BORSODTRAPEZ.hu Webadmin

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük