TERMÉKEK

Cikkszám: ELHAJLITOTTELEMEK Kategória:

ÉLHAJLÍTOTT ELEMEK

A szegések teljes terítékének meghatározásánál, mi minden esetben a gazdaságosságra törekszünk, hogy hulló lemez mentesen, felesleges anyagfelhasználás nélkül termelhessünk.

Optimális eseteben, célszerű standard élhajlított elemeket vásárolni, hogy gyártásainkat a lehető legmegfelelőbb módon kezelni, hatékonyságunkat növelni tudjuk, ezzel időt és pénzt spórolva Önnek és magunknak is.

A színminták tájékoztató jellegűek. Monitoronként és nyomtatásonként eltérhetnek a valódi lemezek színétől. Kérjük a rendelés leadása előtt tájékozódjanak személyesen a termékek színeit illetőleg!

Termék leírása

Bádogos szakemberek évtizedes tapasztalataiból merítkezve állítottuk össze szabványosított élhajlított elemeink listáját. A szegők metszeteit úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legpraktikusabb módon felhasználhatóvá váljanak minden építés esetén.
A termékek legyártásának legszűkebb keresztmetszetét, a teljes rendelés “készre jelentését” gyakran az élhajlított elemek gyártásai lassítják, ezért a leggyakoribb élhajlított elemeket profilozó gépekre automatizáltuk.

 

Egyéb információk

STANDARD VAGY EGYEDI

Természetesen lehetőséget biztosítunk az ügyfelek egyedi igényű élhajlításainak elkészítésére is.
Nincs más dolga, mint méretezett rajzokkal illusztrálni a szükséges szegők típusait, meghatározni az elemek hosszait és darabszámát, majd felvenni egy értékesítő munkatársunkkal a kapcsolatot, írásban vagy személyesen.

Vélemények

„ÉLHAJLÍTOTT ELEMEK” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük