Szendvicspanel

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Csarnokrendszerektől, a telkünk végében álló kerti tárolóig. Mára felsorolhatatlanul hosszú a lista, ahová beépíthetővé váltak a Borsodtrapéz kínálatában található önhordó szendvicspanel építőelemei.

Funkcióiban eltérő épületekhez, eltérő fizikai, tűzállósági, tűzterjedési és hőtechnikai teljesítményeknek kell megfelelni. Ezeket az igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki termékkínálatunkat, így a szendvicspaneleket eltérő hőszigetelő maggal, különböző vastagságban, egyedi méretekben tudjuk elkészíteni, vagy készletről értékesíteni.

SZENDVICSPANELEK ELŐNYEI

Alkalmazásukkal csökkenthető a szerkezet keresztmetszete, ezzel együtt jelentősen növelhető az épület belső, hasznos tere. A legszigorúbb hőtechnikai követelményeknek is eleget téve, gazdaságos fenntartást biztosítanak.
Szerelt technológiája révén, gyorsabbá és egyszerűbbé válik a kivitelezés, az építőelemek újra hasznosíthatóvá válnak, jelentős költségeket megspórolva így a beruházás minden résztvevőjének.

Modern és esztétikus külsőt kölcsönöz az épületnek.

SZERELÉSI SAJÁTOSSÁGOK

A homlokzati falak kialakításához, látszó rögzítésű oldalfal paneljeink esetén, egyaránt alkalmazható az állított (vertikális) és fektetett (horizontális) építési módszer is.  A rejtett csatlakozású oldalfal panelek elsősorban állított építési mód esetén ajánljuk, persze a lehetőség adott a vízszintes beszerelésre is.

A tetőpanelek beépíthetőségének egyetlen fontos kritériuma a megfelelő tetőhajlás szög. A felső fegyverzet 45-ös trapézprofillal rendelkezik (lásd:  T45 trapézlemez), ami magastetőkön (min. 5° vagy 8%) teszi lehetővé a Borsodtrapéz szendvicspanelek alkalmazását. 


PIR TETŐPANEL

PIR OLDALFALPANEL LÁTSZÓ RÖGZÍTÉSSEL

PIR OLDALFALPANEL REJTETT RÖGZÍTÉSSEL

PUR TETŐPANEL

PUR OLDALFALPANEL LÁTSZÓ RÖGZÍTÉSSEL

PUR OLDALFALPANEL REJTETT RÖGZÍTÉSSEL

ÁSVÁNYGYAPOT TETŐPANEL

ÁSVÁNYGYAPOTOS OLDALFALPANEL LÁTSZÓ RÖGZÍTÉSSEL

NEM TALÁLJA A MEGFELELŐT? KÉRJE SEGÍTSÉGÜNKET: