TERMÉKEK

Cikkszám: BEVILAGITO Kategória:

FÉNYÁTERESZTŐ – BEVILÁGÍTÓ

Ezek a műanyag termékek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az épületbe természetes fényt juttassunk be. A táblásított elemek fényáteresztő képessége matt fényt biztosít az épületen belül, így akadályozva meg a tűző fény okozta kellemetlenségeket.

A tető szendvicspanel felső fegyverzetéhez igazodva lett kialakítva a panel bevilágító elem.
A fényáteresztő elem 16mm vastag, dupla falú, így hőszigetelő tulajdonsága révén alkalmas hőszigetelt terek bevilágítására.

A színminták tájékoztató jellegűek. Monitoronként és nyomtatásonként eltérhetnek a valódi lemezek színétől. Kérjük a rendelés leadása előtt tájékozódjanak személyesen a termékek színeit illetőleg!

Termék leírása

A panel bevilágító vastagságából fakadó sajátosságai korlátozzák a a tetőpanelekkel való összeilleszthetőséget.

A bevilágító elemek a tetőpanelek mellé sorolhatók, hosszában azonban csak legfelső elemként alkalmazható, ami a panelre fed. Közbenső és alsó elemként nem illeszthető össze.

Elérhető táblaméretek:

Hossz 6.000 mm és 10.000 mm
Hasznos szélesség 1.000 mm

Elérhető elemek listája:

T20/1160 5.000 mm-es hosszban
T38 5.000 mm-es hosszban
T45 5.000 mm-es hosszban
T50 5.000 mm-es hosszban

Szélességük a névadó profilhoz tartozó trapézlemezekhez igazodik.

Egyéb információk

EGYHÉJÚ BEVILÁGÍTÓ ELEMEK TRAPÉZLEMEZHEZ

A bevilágító elemek keresztmetszetei megegyeznek a névadó trapézlemezek méreteivel, így beépítése egyaránt lehetséges a trapézlemezek mellé sorolva, vagy akár hosszirányban toldva, tetőre és falszerkezetre is.

A trapézlemezekhez használt bevilágító elemek -a lemezhez hasonlóan- nem rendelkeznek érdemi hőszigetelő tulajdonsággal, azonban anyagában üvegszál erősítése lehetővé teszik, hogy a tető felületén, többlet alátámasztás nélkül a szerkezetre építhető legyen.

Vélemények

„FÉNYÁTERESZTŐ – BEVILÁGÍTÓ” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük