TERMÉKEK

Cikkszám: T153TRAPEZ Kategória:

T153 TEHERHORDÓ TRAPÉZLEMEZ

A T153-as teherhordó trapézlemezei esetén, 0,88mm lemezvastagságtól garantáljuk az A2 REI 30 tűzvédelmi besorolást.
Minősítésünket az ÉMI Nonprofit Kft. tűzvédelmi megfelelőség Igazolás (TMI-5/2020) szavatolja.

A színminták tájékoztató jellegűek. Monitoronként és nyomtatásonként eltérhetnek a valódi lemezek színétől. Kérjük a rendelés leadása előtt tájékozódjanak személyesen a termékek színeit illetőleg!

T153 TEHERHORDÓ TRAPÉZLEMEZ METSZETRAJZA:

Termék leírása

Száraz építésű zárófödémek szerelése esetén, elsődleges teherhordó szerepet tölt be. A rétegrend kialakításában a lemezprofil felett hő és vízszigetelést alakítanak ki.
Közbenső- és ún. hideg zárófödémek kialakításánál, a kiöntött vasbeton szerkezet kellő megszilárdulásáig a megfelelő teherviselő réteg szerepét töltheti be. A beton megszilárdulását követően ugyan a tartószerkezeti tervezők többnyire nem számolnak vele, de az így kialakult öszvérszerkezetben további teherbírási tartalékok keletkeznek. A kivitelezés során a teherhordó trapézlemezek „pozitív”, vagy „negatív” elhelyezése is lehetséges.

Egyéb információk

TEHERHORDÓ TRAPÉZLEMEZEK ELŐNYEI

Nagy teherbírásuk, kis önsúlyuk és az igény szerint elkészített gyártási hosszúságuk gazdaságos, testreszabott lehetőséget biztosítanak a beruházók és a kivitelők számára egyaránt. 

Gyors szerelésének és felület folytonosságának köszönhetően több szakági munkarész párhuzamosan jelen lehet a kivitelezés során, míg a lemezek alsó síkja nem igényel további kezelést így, akár látszó felületként is kialakítható.

Vélemények

„T137 TEHERHORDÓ TRAPÉZLEMEZ” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük